Un copil de un an și opt luni a căzut de la etajul II al unui bloc din Giurgiu

0
0

Poliția Municipiului Giurgiu a fost alertată, printr-un apel la numărul de urgență 112, că un copil a căzut de la etajul II al unui bloc din Giurgiu. Sesizarea a fost făcută de către o femeie.

Ambulanță SMURD FOTO Arhiva Adevărul
Ambulanță SMURD FOTO Arhiva Adevărul

„În urma verificărilor preliminare, s-a constatat faptul că un copil, de 1 an și 8 luni, ar fi căzut de la etajul II al unui bloc de locuințe, de pe strada Tineretului, din municipiul Giurgiu”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Giurgiu.

Copilul (băiat) a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, ulterior, din cauza stării de sănătate, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență Copii „Grigore Alexandrescu” din municipiul București.

În momentul în care s-a întâmplat tragedia, copilul se afla în casă cu mama sa.

Conform primelor informații, băiețelul nu a fost aruncat sau impins.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Giurgiu desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În urmă cu o lună, un copil de un an și patru luni a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean din Timișoara după ce a căzut de la etajul unul mall din Arad. 

Accidentul a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 30 iulie, într-un centru comercial din Arad. Martorii au declarat, imediat după producerea incidentului, că micuţul era însoţit de familie, dar la un moment dat s-a strecurat pe lângă o balustradă şi a căzut de la înălţime la parterul mall-ului.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii şi un echipaj SMURD, care au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un minor de  un an şi patru luni, care ar fi căzut de la etajul 2 din interiorul centrului comercial, unde se afla împreună cu mama sa”, a transmis IPJ Arad la acea vreme.

Giurgiu


Ultimele știri
Cele mai citite