Senatorul Bădălău, amendat pentru că nu-şi securizase pistolul care i-a fost furat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD Niculae Bădălău a fost „călcat“ de hoţi în noaptea de vineri spre sâmbătă, la locuinţa lui din Bolintin Vale, judeţul Giurgiu.

Conform Agerpres, ar fi vorba despre casa din Bolintin Vale, judeţul Giurgiu. "Chiar senatorul Niculae Bădălău a făcut sesizare la IPJ Giurgiu cu privire la faptul că în noaptea de vineri spre sâmbătă casa i-ar fi fost spartă de hoţi. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă şi în cauză se fac cercetări pentru furt, fiind suspiciuni clare că în casă ar fi pătruns persoane necunoscute", a precizat, pentru Agerpres, Cătălin Georgescu, şeful IPJ Giurgiu. Nimeni nu a fost rănit în incident.

Potrivit Ştirilor Pro Tv, Bădălău le-a declarat anchetatorilor că îi lipsesc bijuterii, bani şi o armă. Acesta ar fi şi motivul pentru care, după ce a fost furat, Niculae Bădălău a fost şi amendat cu suma de 5.000 de lei pentru nerespectarea armelor şi muniţiilor şi i-a fost anulat permisul de port armă, el având dreptul să solicite din nou acest drept abia peste cinci ani, au precizat pentru Mediafax, surse apropiate anchetei.

Explicaţia ar fi că senatorul PSD nu şi-ar fi păstrat arma în mod securizat, aşa cum prevede legea.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite