Miliardarul judeţului Giurgiu este pasionat de echitaţie şi vânătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Cruceru deţine centrul de echitaţie "Regatul Cailor" (FOTO: regatulcailor.ro)
Gheorghe Cruceru deţine centrul de echitaţie "Regatul Cailor" (FOTO: regatulcailor.ro)

Gheorghe Cruceru (43 de ani), creditat de revista Forbes România drept cel mai bogat giurgiuvean, este o persoană discretă în viaţa de zi cu zi care evită pe cât posibil mediatizarea.

Cu toate acestea, reporterii Adevărul din Giurgiu au reuşit să afle care sunt pasiunile directorului uneia dintre cele mai importante firme de construcţii autohtone, Romstrade.

„Îmi plac multe lucruri însă am prea puţin timp la dispoziţie pentru ele. Rezultatele firmei au venit exclusiv din muncă. Nu prea ştiu ce este acela concediu şi lucrez între 15 şi 20 de ore zilnic” a declarat Gheorghe Cruceru pentru „Adevărul”.

Acesta a menţionat echitaţia şi vânătoarea printre hobby-uri. Miliardarul giurgiuvean deţine centrul de echitaţie „Regatul Cailor” în localitatea Adunaţii Copăceni şi susţine că îi face plăcere să vâneze atât pe domeniile din judeţul Giurgiu cât şi din ţară.

Aflaţi cât de mare este averea miliardarului Gheorghe Cruceru din noul TOP Forbes 500 Miliardari pe care îl găsiţi la chioşcurile de ziare!

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite