Maşina unui fost primar giurgiuvean a luat foc pe o stradă din municipiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina fostului primar a ars ca o torţă / FOTO Arhivă Adevărul
Maşina fostului primar a ars ca o torţă / FOTO Arhivă Adevărul

Autoturismul fostului primar al localităţii giurgiuvene Daia s-a făcut scrum miercuri după-amiază pe o stradă din municipiu. Din primele informaţii reiese că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.

Incidentul s-a produs în jurul orei 14.45 pe strada Decebal din municipiul Giurgiu. Maşina aparţine lui Ionel Moroacă (50 de ani), fostul primar al comunei Daia.

Autoturismul, un Hyundai I30, a luat foc din senin, incendiul extinzându-se şi la o maşină care era parcată în apropiere.

Pompierii au reuşit să stingă focul în câteva minute.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, incendiul fiind lichidat în scurt timp. Din primele cercetări se pare că incendiul a izbucnit în urma unui scurtcircuit electric” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Mădălina Boţoroagă.

Din câte se pare, Ionel Moroacă a parcat maşina şi a plecat la cumpărături lăsând motorul pornit. În momentul în care a revenit, autoturismul era cuprins de flăcări.

În funcţie de rezultatul anchetei rămâne de văzut cine va fi bun de plată. Deocamdată nu există informaţii cu privire la asigurarea celor două autoturisme care au ars în incendiu.
 

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite