Workshop online organizat la iniţiativa IBM, în colaborare cu Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

IBM îşi extinde resursele de educaţie online prin intermediul unei noi iniţiative, prin susţinerea de workshop-uri gratuite cu scopul de a ajuta studenţii să înveţe despre tehnologii emergente precum Watson şi modul de utilizare al acestora.

Aceste workshop-uri pot oferi utilizatorilor instrumentele necesare pentru a explora noi idei, cariere şi cursuri pentru a-şi atinge potenţialul maxim - oricând, oriunde. 

Workshop-ul se va axa pe implementare hands-on, va dura aproximativ 2 ore şi va fi pe zona de dezvoltare de chatbots. 

Din punct de vedere tehnic, nu sunt necesare cunoştinţe de inteligenţă artificială, deoarece trainer-ul va include o prezentare a conceptelor necesare la începutul workshop-ului. Tehnologia prezentată va fi una de ultimă generaţie - Watson Assistant.

Numărul minim de participanţi este de 20, singura pre-condiţie fiind ca fiecare participant să aibă un laptop cu acces la internet pe care să execute laboratorul. 

În cadrul evenimentului, participanţii vor primi vouchere pentru IBM Cloud ce permit accesul la funcţii premium în mod gratuit pe o perioadă mai îndelungată de timp. În acest fel, cunoştinţele predate pot fi folosite în practică (de exemplu, dezvoltare aplicaţii pentru licenţă).

Înscrierile se fac prin email  la Veronica Jâşcanu, prodecanul responsabil cu informatizarea în cadrul Facultăţii de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică din Galaţi, la adresa veronica.jascanu@ugal.ro, sau direct folosind codul: tyiy8ix în Microsoft Teams, la Team-ul creat special pentru acest eveniment.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite