Vor fi demarate lucrările la Aqua Parkul de la Plaja Dunărea. Acesta va avea o capacitate de 3.500 de persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Obiectivul va avea printre altele mai multe piscine, o zonă de artă urbană, o scenă pentru spectacole şi proiecţii de filme, dar şi terenuri pentru sporturi de plajă.

Primăria Galaţi a dat luni, 19 august, undă verde proiectului ce vizează realizarea unui Aqua Park la Plaja Dunărea.

"Am predat astăzi (n.r. luni) amplasamentul pentru construirea Aqua Park-ului ce va fi ridicat la Plaja Dunărea. Până acum au fost efectuate demolările şi curăţarea terenului pentru ridicarea construcţiilor. Vom amenaja piscine pe toate gusturile, dar şi ansambluri de tobogane pentru toate categoriile de vârstă, cel mai înalt urmând să atingă aproape 20 de metri", a declarat Ionuţ Pucheanu, primarul municipiului Galaţi.

Aqua Park-ul de la plaja Dunărea va avea piscină cu valuri, piscină pentru copii, amenajată cu tobogane pentru toate categoriile de vârstă, piscină de relaxare cu bar, care include şi zonă pentru hidromasaj, dar şi piscină specială pentru aterizarea de pe toboganele mari. Tinerii îşi pot exprima creativitatea în cadrul unei zone de artă urbană.  Va fi construită şi o scenă care va permite organizarea unor evenimente atât ziua, cât şi noaptea, inclusiv proiecţii de filme.

Proiectul include şi realizarea unor terenuri pentru sporturi de plajă. Accesul în incinta Aqua Park-ului se va face pe bază unor brăţări pe care va putea fi încărcată suma dorită. Vor exista două categorii de tarife, unul pentru cei care vor dori să facă doar plajă şi alt tarif pentru cei care vor dori să aibă acces şi la zona de Aqua Park.

Suprafaţa utilă a Aqua Park-ului va fi de 22.000 de metri pătraţi, iar capacitatea acestuia va fi de 3.500 de persoane. Asocierea Tancrad S.R.L. - Lemacons S.R.L - Aqua Azur S.R.L. a câştigat licitaţia pentru reabilitarea şi modernizarea plajei Dunărea, cu o propunere financiară de 19.494.063,44 lei, fără T.V.A.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite