VIDEO Cursă nebună a unui vasluian fără permis cu poliţiştii din două judeţe pe urmele lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Momentul în care un poliţist încearcă să urce în maşina şoferului fără permis Foto: captură video
Momentul în care un poliţist încearcă să urce în maşina şoferului fără permis Foto: captură video

Bărbatul de 42 de ani, căruia îi fusese retras permisul din motive medicale, a furat o maşină şi a refuzat să oprească la semnalele acustice şi luminoase ale poliţiştilor, pornind într-o cursă nebună cu mai multe maşini de Poliţie pe urmele lui.

Duminică, 8 martie, un vasluian care rămăsese fără permis din motive medicale a creat haos pe DE 581. Bărbatul furase o maşină din Bârlad, iar autovehiculul fusese dat în consemn. Când poliţiştii gălăţeni au identificat maşina în trafic, au încercat să o oprească, dar conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalele acustice şi luminoase ale acestora şi a încercat să scape de oamenii legii.

"După aproximativ 30 de minute, un echipaj al Serviciului Rutier Galaţi, care se afla în patrulare pe D.E. 581, între localităţile Berheci şi Priponeşti, a observat autoturismul dat în consemn şi a efectuat semnale de oprire acustice şi luminoase. Întrucât bărbatul aflat la volan nu a oprit, poliţiştii au plecat în urmărirea acestuia, solicitând totodată întăriri de la Postul de Poliţie Munteni. După ce au urmărit autoturismul aproximativ 10 km, poliţiştii l-au blocat în trafic şi l-au imobilizat pe cel aflat la volan. În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul, de 42 de ani, din judeţul Vaslui, care ar fi sustras autoturismul, avea permisul de conducere retras din cauze medicale, neavând dreptul de a conduce", a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Un şofer a filmat momentul în care poliţiştii reuşesc să îl blocheze în trafic pe şoferul vasluian. Pe imagini se vede cum bărbatul face ”opturi” pe şosea, în încercarea de a scăpa de poliţişti. La un moment dat, un poliţist coboară dintr-o autospecială de Poliţie şi încearcă să pătrundă în autovehiculul furat pentru a-l determina pe şofer să oprească maşina. În cele din urmă, oamenii legii reuşesc să îl dea jos din maşină pe şofer şi să îl imobilizeze.

Bărbatul este cercetat acum pentru furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fiind predat poliţiştilor vasluieni.

GalaţiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite