Urmărit internaţional capturat la frontiera de est a României. Individul are la activ mai multe jafuri în Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Punctul de Trecere a Frontierei Oancea FOTO Poliţia de Frontieră
Punctul de Trecere a Frontierei Oancea FOTO Poliţia de Frontieră

Bărbatul în vârstă de 25 de ani este cetăţean al Republicii Moldova şi a fost prins la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea (judeţul Galaţi), în timp ce încerca să intre în România. A fost reţinut în vederea extrădării.

Poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat de 25 de ani, cetăţean al Republicii Moldova, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare emis de autorităţile din Austria.

Individul a fost capturat în data de 27 noiembrie, în jurul orei 8.00, atunci când s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în ţară, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea.

„La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului autorităţile din Austria au emis un mandat de arestare, la începutul anului 2016,  pentru săvârşirea mai multor infracţiuni contra proprietăţii. Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Galaţi, în vederea luării măsurilor legale care se impun”, a declarat subinspector de poliţie Mădălina Carp, purtător de cuvânt al S.T.P.F. Galaţi.

Se pare că basarabeanul este acuzat de o serie de tâlhării, spargeri de locuinţe şi jafuri.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite