UPDATE Poliţiştii din Galaţi sunt în alertă. O fată de 14 ani fost dată dispărută după ce nu s-a mai întors acasă

0
0
Gorie Roxana, adolescenta dispărută FOTO IPJ Galaţi
Gorie Roxana, adolescenta dispărută FOTO IPJ Galaţi

O femeie din localitatea gălăţeană Lieşti a sesizat Poliţia după ce fiica ei de 14 ani este de negăsit de aproape 24 de ore. Poliţiştii fac apel la cetăţeni să sune la numărul de urgenţă 112 dacă au informaţii care pot conduce la găsirea adolescentei.

UPDATE Ora 16,00

Fata a fost găsită pe o stradă din localitatea Lieşti, precizează reprezentanţii IPJ Galaţi.

Ştirea iniţială

Poliţiştii din Galaţi caută o adolescentă, în vârstă de 14 ani, care, în cursul zilei de sâmbătă, a plecat de la domiciliul său, din comuna Lieşti, şi nu a mai revenit.

Pe 8 ianuarie, o femeie, din comuna gălăţeană Lieşti, a sesizat poliţistii postului de Poliţie Lieşti cu privire la faptul că, în cursul zilei, fiica sa, Gorie Roxana, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

La momentul plecării, copila era îmbrăcată cu o geacă din fâş, de culoare neagră, şi în picioare purta pantofi sport negri.

Semnalmente: înălţime - 1,45 centimetri, greutate - aproximativ 45 de kilograme, ochi albaştri, păr blond, fără semne particulare.

”Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, este apelul reprezentanţilor IPJ Galaţi.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Tânără căutată de Poliţie după ce a fost declarată dispărută de mama sa. Fata călătorea cu trenul din Cehia în România

Femeie dispărută în Munţii Parâng. S-a retras la o colibă şi creştea animale, dar a pierdut legătura cu rudele

Mai multe - Galaţi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite