Noi poze şi filmuleţe cu Peng Shuai, jucătoarea de tenis dispărută! Au fost distribuite de o jurnalistă chineză VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
peng shuai foto twitter

O jurnalistă de la presa de Stat chineză, de la Global Times, a postat un filmuleţ şi o fotografie în care poate fi văzută jucătoarea de tenis Peng Shuai alături de bachetbalistul Yao Ming.

Qingqing Chen, de la Global Times, a postat pe Twitter filmuleţul de şapte secunde în care poate fi văzută Peng alături de fostul baschetbalist Yao Ming, anunţă news.ro. Jurnalista scrie că imaginile datează de duminică dimineaţă, de la un eveniment “FIS Cross-Country Skiing China City Tour”, la Shanghai. Jurnalista a postat şi o fotografie cu Peng Shuai, Yao Ming şi alţi doi sportivi.

La începutul lunii noiembrie, Peng Shuai l-a acuzat pe fostul vicepremier Zhang Gaoli că a forţat-o să întreţină relaţii sexuale cu el, în urmă cu trei ani. Dezvăluirile sportivei au fost cenzurate pe Internet de autorităţile chineze.

În postarea sa, Shuai Peng, în vârstă de 35 de ani, a spus că Zhang a forţat-o să întreţină relaţii sexuale cu el după ce au jucat tenis. "Am fost foarte speriată. În după-amiaza aceea, am refuzat mai întâi. Nu m-am putut opri din plâns. De frică (...) am cedat şi am făcut sex", a spus ea. Ea a adaugat că soţia liderului ştia despre asta şi "a fost de pază afară". Peng spune că mai târziu a devenit amanta lui Zhang, până la o ceartă recentă.

Zhang Gaoli, cu vârsta în jur de 75 de ani, a fost până la începutul lui 2018 membru permanent al biroului politic al Partidului Comunist Chinez şi, ca atare, unul dintre cei mai puternici şapte bărbaţi din China.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite