Un tânăr din Galaţi îşi scoate la licitaţie virginitatea pe 2.000 de euro ca să-şi continue studiile şi să-şi ia permis de conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
tanar care isi vinde virginitatea galati

Sorin Salinievici şi-a făcut câteva afişe şi le-a distribuit pe Facebook, iar prima ofertă a venit de la o tânără de 27 de ani din Bucureşti. Aceasta i-a oferit 5.000 de lei, ofertă pe care tânărul gălăţean a refuzat-o.

Sorin Georgian Salinievici are 24 de ani si lucrează ca agent de pază. S-a născut la Galaţi, în urma unei poveşti de dragoste între o gălăţeancă şi un marinar suedez. La scurt timp de la naştere, mama sa l-a abandonat, astfel că băiatul a ajuns într-un centru de plasament, unde a stat pană la vârsta de 11 ani. Apoi a fost adoptat de o familie, iar de la 18 ani a decis să îşi ia viaţa în propriile mâini. 

S-a mutat cu chirie şi s-a angajat ca agent de pază. S-a înscris şi la facultate, dar după ce a terminat anul doi la inginerie electronică a decis să îşi îngheţe studiile pentru că nu mai făcea faţă cu cheltuielile. Acum tânărul agent de pază doreşte să îşi continue studiile şi să facă şi şcoala de şoferi. Pentru asta are însă nevoie de bani.

„Îmi vând virginitatea pentru că am nevoie de bani să termin facultatea şi să fac şcoala de şoferi. Sunt singur şi nu am niciun fel de ajutor. Mă gândisem, iniţial, la 10.000 de lei, dar o să las şi la 5.000 de lei. Numai să fie ceva serios", spune senin tânărul.

Tânărul nu este foarte pretenţios atunci când vine vorba despre cum trebuie să arate cea care îi va plăti virginitatea. „Dacă fata vrea să rămână după aia cu mine, nu mă deranjează, dacă nu, nu o oblig. Eu aş vrea să mă căsătoresc”, explică Sorin.

Acesta este dispus să meargă la medic pentru a-i dovedi celei care va plăti cei 2.000 de euro că este virgin.

Deşi ideea nu este foarte veche, Sorin a primit deja şi o ofertă din partea unei doamne de 27 de ani din Bucureşti. Aceasta i-a oferit 5.000 de lei gălăţeanului, dar acesta nu este dispus să negocieze preţul impus. Sorin a vrut sa lipească mai multe afişe prin oraş, dar a abandonat ideea pentru că  trecătorii mai învârstă îi aruncau priviri săgetătoare. În schimb, tinerii i-au urat mult succes.

Sorin speră că prin media îşi va face cunoscută povestea şi că ideea lui se va dovedi una de succes.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite