Un nou scandal la Teatrul Muzical. Angajaţii compartimentului tehnic l-au reclamat pe directorul Florin Melinte la Inspectoratul Teritorial de Muncă

0
0

Maşiniştii care lucrează la instituţia de cultură au fost trimişi astăzi în concediu de odihnă, cu toate că erau liberi, după ce în weekend o reprezentanţie a fost suspendată pentru că salariaţilor de la tehnic nu li s-a permis accesul în teatru.

Telenovela dintre angajaţii Teatrului Muzical "Nae Leonard" şi conducerea instituţiei a continuat astăzi.

Dimineaţă, maşiniştii au aflat că nu pot intra în teatru pentru că au fost trimişi în concediu de odihnă.

Aceştia au depus o plângere la Inspectoratul Teritorial de Muncă Galaţi pentru că li s-ar fi interzis în mod abuziv să intre în teatru.

"Cum poate să ne trimită în concediu de odihnă când noi eram oricum liberi? Noi muncim sâmbătă şi duminica, când avem spectacole, iar luni şi marţi suntem liberi", ne-a declarat unul dintre angajaţi, Dumitru Ciochină.

Un incident similar s-a petrecut sâmbătă, 12 februarie 2011, când angajaţii instituţiei au fost împiedicaţi să intre în teatru.

Din acest motiv, piesa "Spectacolul de Revistă" a fost suspendată.

CITEŞTE ŞI:

Scandal la Teatrul Muzical din Galaţi: „Mâncăm ceapă cu pâine.Nu ne mai lăsaţi în mâna Diavoului", spun angajaţii teatrului

Scandal la Teatrul Muzical gălăţean: Beat-mort, managerul Florin Melinte a agresat o artistă!

Artişti îngenuncheaţi şi spirite încinse la şedinţa CL: "Scăpaţi-ne de maleficul director Melinte!"

Salariaţii departamentului tehnic din teatru susţin că directorul Florin Melinte a adus în locul lor croitori şi balerini, ce pun în pericol artiştii care joacă pe scenă pentru că nu ştiu să opereze elementele de decor şi instalaţiile de scenă.

Maşiniştii sunt supăraţi şi pentru că directorul Teatrul Muzical, Florin Melinte, s-a obişnuit să le taie nejustificat din zilele de muncă.

"Noi am fost să donăm sânge. Avem adeverinţele eliberate, unde se precizează foarte clar că ziua respectivă este considerată zi liberă. Nu şi pentru domnul Melinte, care face doar ce vrea el", ne-a precizat Romulus Ferencz.

Mai multe - Galaţi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite