Un căruţaş imprudent a fost spulberat de tren în apropierea localităţii gălăţene Şerbeştii Vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipajul SMURD sosit la locul accidentului a constatat decesul victimei. Foto: Marius M.
Echipajul SMURD sosit la locul accidentului a constatat decesul victimei. Foto: Marius M.

Bărbatul a traversat cu atelajul calea ferată fără să se asigure şi a fost surprins de un tren Regio, de tip automotor. În urma impactului violent, căruţaşul şi calul au fost aruncaţi la o distanţă de aproximativ 10 metri.

Tragedia s-a petrecut duminică după-amiază, în jurul orei 14.30,  în apropierea localităţii Şerbeştii Vechi.  Un bărbat, în vârstă de aproximativ 65 de ani, care-şi conducea căruţa trasă de un cal, a traversat calea ferată fără să se asigure.

Din spusele martorilor, căruţaşul a ignorat şi semnalele sobore ale automotorului, care a lovit în plin atelajul.

„Am fost solicitaţi să intervenim la un accident deosebit de grav produs la o trecere la nivel cu calea ferată. Din păcate, pentru salvarea victimei acestui accident nu se mai putea face nimic, traumatismele suferite fiind incompatibile cu viaţa. Probabil că a murit pe loc. A fost declarat decesul bărbatului accidentat”, ne-a declarat doctorul Angel Trifan, medicul coordonator UPU-SMURD.

Potrivit martorilor tragediei, trupurile căruţaşului şi ale calului au fost aruncate la o distanţă de aproximativ 10 metri de locul impactului.

Bărbatul decedat n-a putut fi identificat întrucât nu avea asupra sa niciun act de identitate, iar localnicii din Şerbeşti, care s-au adunat curioşi la locul tragediei, au spus că nu-l cunosc. 

În urmă cu trei zile, un alt automotor, care circula pe ruta Bârlad-Galaţi, a lovit şi răsturnat o remorcă încărcată cu lemne, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite