Ucigaşa unui obsedat sexual rămâne după gratii. I-a zdrobit capul cu un fier de călcat pentru că îi ceruse să facă sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantina Iosif, o femeie de 47 de ani din Tecuci, va petrece în arest şi următoarele 30 de zile, după ce a omorât un bătrân de 71 de ani, Florin Dibu, lovindu-l în cap cu un fier de călcat.

Femeia a mers să recupereze un obiect împrumutat de la un septuagenar, Florin Dibu, fiind vorba de o capcană pentru şoareci, dar a rămas pentru a bea câteva pahare cu tărie. De altfel, cei doi aveau frecvent obiceiul de a consuma alcool împreună.

Florin Dibu obişnuia să bea în neştire cam cu cine se nimerea, lucru evidenţiat şi de procurorul  care a instrumentat cazul.

„Organele de urmărire penală au aflat că acesta manifesta în ultima perioadă a vieţii, în pofida vârstei înaintate, un stil de viaţă promiscuu, obişnuind, în ciuda unui statut social şi material aparent onorante şi stabile, să primească în locuinţa sa diferite femei ale căror vicii le completau pe cele ale lui, cu predilecţie pe cel privind consumul de băuturi alcoolice”, se precizează în rechizitoriu.

La un moment dat, bătrânul i-a propus Constantinei Iosif să întreţină raporturi sexuale, dar acesta a refuzat şi l-a bruscat. Nu a fost însă suficient pentru femeie, care a luat un fier de călcat şi l-a lovit cu el în zona capului pe bătrân.

Acesta a suferit o hemoragie puternică şi a decedat la scurt timp, dar agresoarea nu a anunţat autorităţile. În urma verificărilor, oamenii legii au ajuns în cele din urmă la Constantina Iosif, care a recunoscut ce făcuse abia după ce a fost testată cu detectorul de minciuni.

Constantina Iosif a declarat că s-a pierdut cu firea şi l-a lovit pe Florin Dibu, pentru că îi făcuse o propunere indecentă.

Tribunalul Galaţi a condamnat-o pe 25 mai la 12 ani de închisoare pentru omor. Sentinţa a fost atacată la instanţa superioară, iar pe 3 iulie judecătorii au menţinut arestarea preventivă a ucigaşei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite