Traficanţi de droguri prinşi în flagrant când vindeau ecstasy şi canabis. Ce s-a descoperit în locuinţele acestora

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O parte din drogurule descoperite la locuinţele traficanţilor FOTO DIICOT Galaţi
O parte din drogurule descoperite la locuinţele traficanţilor FOTO DIICOT Galaţi

Patru persoane au fost reţinute sub acuzaţiile de trafic de droguri de risc şi mare risc, în urma unei acţiuni a DIICOT Galaţi, care a descoperit un adevărat depozit de droguri la locuinţele suspecţilor.

Procurorii DIICOT Galaţi au reţinut patru persoane pentru 24 de ore sub acuzaţiile de trafic de droguri de mare risc şi trafic de droguri de risc.

Măsura a fost dispusă după ce, la data de 05.07.2022, procurorii  DIICOT Galaţi, împreună cu ofiţeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, i-au prins în flagrant, în Bucureşti, pe cei patru bărbaţi, după ce aceştia au vândut diferite cantităţi de droguri de risc şi de mare risc.

„Au fost puse în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în urma cărora au fost descoperite şi ridicate cantităţile de 2.670 de comprimate de ecstasy, 25 de grame resturi comprimate ecstasy, 50 de grame de canabis, 50 de grame de ciuperci halucinogene, 15 de grame de cristale de MDMA şi 5 grame de ketamină, precum şi suma de 900 de lei”, spun anchetatorii.

Potrivit DIICOT Galaţi, pe parcursul anului 2022, cei patru bărbaţi au procurat, au vândut şi au oferit spre consum diferite cantităţi de canabis şi comprimate ecstasy.

FOTO DIICOT Galaţi

droguri FOTO DIICOT Galati 2

În cursul zilei de miercuri, 6 iulie, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă a celor patru inculpaţi.

FOTO DIICOT Galaţi

droguri FOTO DIICOT Galati 3

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Cum funcţionează furtul prin metoda „recenzarea populaţiei“. Detaliile care îi dau de gol pe hoţi

Imagini spectaculoase cu uriaşul pod de la Brăila după montarea tablierului metalic de 22.000 de tone FOTO

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite