Tânără mămică din România, sechestrată şi ucisă de soţul italian în Germania, sub ochii copilului de un an şi 8 luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina avea 25 de ani şi era mama unui băieţel de un an şi 8 luni FOTO Facebook/Flori Visan
Cristina avea 25 de ani şi era mama unui băieţel de un an şi 8 luni FOTO Facebook/Flori Visan

Cristina, o tânără de 25 de ani din Tecuci, a fost luată ostatică în propriul apartament de soţul său, care refuza să accepte ideea despărţirii. Individul nu a ţinut cont că în casă se afla şi copilul de un an şi 8 luni al femeii şi a înjunghiat-o de mai multe ori.

Localitatea bavareză Tegernsee (Germania) a fost marţi seara locul de desfăşurare a unor forţe impresionante de poliţie. Totul a început în jurul orei 17,00, când un localnic a sunat la Poliţie pentru a semnala faptul că se aud ţipete şi strigăte puternice din apartamentul învecinat.

Acolo locuia Cristina, o tânără mămică din Tecuci, de 25 de ani, împreună cu fiul său de un an şi 8 luni. Cel cu care se certa era soţul ei, Rosario, un italian de 46 de ani, care a dat buzna peste tânără în casă.

Tânăra se despărţise de italian şi dorea să se întoarcă în România, dar bărbatul refuza să accepte ideea şi a încercat de mai multe ori să o convingă să se împace cu el. Pentru că era violent, Cristina l-a reclamat la Poliţie, iar acestuia i se interzisese să se apropie de apartamentul româncei, dar a ignorat interdicţia.

La vederea poliţiştilor, italianul a înjunghiat-o de mai multe ori pe tânăra mămică pe balcon, iar apoi a detonat o petardă şi le-a cerut agenţilor să îl împuşte. Unul dintre agenţi a tras două focuri de armă asupra bărbatului, care a murit pe loc.

cristina crima germania Galati 3

Complexul de locuinţe unde a avut loc crima FOTO Munchener Merkur

Medicii au încercat să îi salveze viaţa româncei, dar aceasta fusese grav rănită şi nu a mai putut fi resuscitată. Tânăra din România ceruse de mai multe ori ajutorul Poliţiei pentru a primi protecţie împotriva violenţelor soţului său, dar nu au fost luate măsuri împotriva acestuia, în afara interdicţiei de a se apropia de locuinţa victimei.

cristina crima germania Galati 2

Forţe impresionante de Poliţie au fost trimise în oraşul Tegernsee FOTO Munchener Merkur

Potrivit Munchener Merkur, un cotidian din Bavaria, purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Martin Emig, spune că au avut loc mai multe anchete în acest caz, dar pentru că italianul nu avea antecedente penale, nu a fost reţinut.

cristina crima germania Galati 1

Rosario, italianul care şi-a ucis soţia FOTO Facebook/Francesco S.

Familia Cristinei a făcut un apel disperat pe reţelele de socializare pentru a putea repatria trupul neînsufleţit al tinerei în vederea înmormântării.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Crima care a îngrozit România. Cum a obţinut studenta de la Medicină cel mai lejer regim de detenţie

Crimă pasională, în plină stradă, la Cluj. O tânără a fost înjunghiată mortal de iubitul gelos

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite