Sprijin pentru refugiaţii din Ucraina. Animalele lor de campanie, găzduite într-un adăpost specializat din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Arhivă
sursa: Arhivă

Asociaţia „Ajutaţi-l pe Lăbuş”  din Galaţi doreşte să ajute animalele de companie ale refugiaţilor ucraineni. Astfel, va feri adăpost şi îngrijire animalelor, în cazul în care acestea nu sunt primite în locurile unde vor fi cazaţi stăpânii lor.

Reprezentanţii adăpostului de animale „Ajutaţi-l pe Lăbuş”  au anunţat că vor să ofere spriijin şi cazare animalelor de companie ale refugiaţilor din Ucraina, care au fugit din calea războiului. Prin urmare, va trimite o adresă oficială către Prefectura Galaţi, astfel încât mesajul să ajungă la refugiaţi.

„Dorim să ne implicăm şi să ajutăm animalele de companie ale refugiaţilor ucraineni. Indiferent dacă sunt pisici, căţei, papagali, iepuraşi, Ajutaţi-l pe Lăbuş va face eforturi să ofere găzduire în adăpost animalelor aduse din Ucraina de stăpânii lor. Este nevoie să ne implicăm cât mai mulţi şi să ajutăm aceste suflete. 

Trebuie să venim în sprijinul refugiaţilor, în cazul în care în zonele sau clădirile în care ei vor fi cazaţi nu vor fi primite şi animale de companie. Prin urmare, vom face o adresă oficială către Prefectura Galaţi pentru a ne comunica intenţia, astfel încât mesajul să ajungă la oamenii din Ucraina”, au anunţat reprezentanţii Asociaţiei ”Ajutaţi-l pe Lăbuş”

 În adăpostul „Ajutaţi-l pe Lăbuş”, de la marginea Galaţiului, peste 1.200 de animale (câini, pisici, măgari, oi, cai) sunt ajutate să aibă o viaţă mai bună. 

Vă recomandăm să citiţi:

Cât de pregătiţi de război sunt ucrainenii de rând. Român din Cernăuţi: „Măsurile s-au luat pe ultima sută de metri“

Cum văd românii din Ucraina confruntarea ruso-ucraineană: „Rusia ne-a luat teritorii, Ucraina ne-a luat limba”

Alexandrina Cernov, academician din Cernăuţi: „Românii din Ucraina au de luptat şi pe frontul limbii române“

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite