Şi-a pierdut cumpătul în trafic. Un conducător auto a blocat maşina unei şoferiţe şi a spart unul din geamurile maşinii cu pumnul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: www.infocs.ro
Foto: www.infocs.ro

Un bărbat de 43 de ani este cercetat pentru distrugere după ce, în urma unei şicanări în trafic, a blocat maşina condusă de o femeie, iar într-un acces de furie a spart cu pumnul geamul portierei din dreapta.

Miercuri, 4 martie, Secţia 3 Poliţie Galaţi a fost sesizată, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la producerea unui incident în trafic, pe strada Drumul de Centură, din municipiul Galaţi.

”Poliţiştii au mers imediat la faţa locului şi, după primele verificări au stabilit că, în urma unei şicanări în trafic, pe strada mai sus menţionată, un bărbat ar fi oprit autoturismul pe care îl conducea, în faţa altei maşini, la volanul căreia se afla o femeie, şi ar fi lovit cu pumnul geamul portierei dreapta, spărgându-l, după care şi-ar fi continuat drumul”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii l-au identificat pe  cel care a comis fapta în persoana unui bărbat, de 43 de ani, din municipiul Tecuci, acesta fiind cercetat acum pentru infracţiunea de distrugere.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite