Se apropie a cincea ediţie a cursei cicliste Gârboavele XC. Organizatorii vor să scoată „untul” din participanţi

0
0
Cursa cea mai lungă va avea aproape 45 de km. Foto: Club Ciclism Galaţi
Cursa cea mai lungă va avea aproape 45 de km. Foto: Club Ciclism Galaţi

Voluntari, susţinători sau participanţi, cu toţii sunt aşteptaţi la ediţia a V-a a concursului “Gârboavele XC”, organizat de Club Ciclism Galaţi. Acesta va avea loc sâmbătă, 4 aprilie 2015, în Pădurea Gârboavele – adunarea dându-se, ca de obicei, la Complexul Stejarul.

Ediţia din acest an vine cu câteva schimbări. „Traseul, în lungime de aproximativ 35 km, va fi unul de viteză, ce va străbate zone împădurite şi porţiuni de câmpie. Desigur, nu vor lipsi din peisaj nici coborârile sau căţărările care vor fi scurte, dar cu un grad de înclinaţie destul de ridicat. Când îl vom definitiva, vom afişa şi un track GPS”, spun organizatorii.

Pentru cei ce vor opta să concureze la tura lungă, traseul se va lungi cu aproximativ 10 km. „Dorim să fie tehnic şi să scoată untul din cei mai buni. În cazul în care vremea nu va ţine cu noi ne rezervăm dreptul de a modifica traseul astfel încât să evităm porţiunile pline de noroi”, mai spun organizatorii.

O altă noutate, se referă la câştigătorii ediţiei din anul 2014. Cei ce au ocupat podiumul (tura scurtă sau lungă) se vor înscrie obligatoriu la tura lungă, lăsând şanse mai mari şi altor participanţi ce îşi doresc un podium la GXC.

Fiind la ediţia cu numărul 5, taxa de participare va creşte din 50 în 50 de înscrişi, cu 5 lei, începând de la 35 de lei. Numărul participanţilor va fi de 200, iar înscrierile se vor putea face până la data de 21 martie 2015. Regula, ”cine se înscrie şi nu plăteşte în termen de 5 zile lucrătoare va fi şters de pe lista înscrierilor”, rămâne valabilă.

Mai multe - Galaţi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite