Scandal la Teatrul Muzical gălăţean: Beat-mort, managerul Florin Melinte a agresat o artistă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În stare avansată de ebrietate, directorul Teatrului „Nae Leonard", Florin Melinte, s-a luat la harţă cu o actriţă. Femeia a leşinat şi a fost dusă cu Salvarea la spital. Angajaţii teatrului spun că acest comportament a devenit „o normalitate" pentru managerul Florin Melinte.

Beat de aproape că nu se mai putea ţine pe picioare, managerul Teatrului Muzical „Nae Leonard" din Galaţi a dat afară din teatru o artistă care repeta pentru premiera spectacolului de operetă „Sânge Vienez", de Johann Strauss fiul.

„Regizorul m-a întrebat de ce nu am pantofii de spectacol, iar eu am «îndrăznit» să spun că din dispoziţia domnului manager. În acel moment, domnul Florin Melinte a început să urle la mine, s-a îndreptat către mine, iar din cauză că era extrem de beat a căzut peste mine. Tot el a chemat «mascaţii» spunându-le că l-am agresat, eu care am 47 de kg", spune cu lacrimi în ochi Florina Nistor.

Mai mult, managerul „Muzicalului" gălăţean i-a dispus regizorului Cristina Cotescu să nu o mai cheme la repetiţii pe Florina Nistor.

De teamă, artista a leşinat şi a fost necesară întervenţia medicilor de la Ambulanţă.

Managerul Florin Melinte nu a putut fi contactat.

Vom reveni cu amănunte.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite