Scandal la Teatrul Muzical din Galaţi: „Mâncăm ceapă cu pâine.Nu ne mai lăsaţi în mâna Diavoului", spun angajaţii teatrului

0
0

Atmosferă încordată la Teatrul Muzical! Şase maşinişti au protestat în frig în faţa instituţiei pentru că managerul Florin Melinte nu le-a permis să intre în teatru. Oamenii spun că au ajuns la limita disperării şi vor intra în greva foamei.

Scandal la Teatrul Muzical gălăţean: Beat-mort, managerul Florin Melinte a agresat o artistă

Astăzi, la ora 17.00, trebuia să se joace „Spectacolul de Revistă”. Acesta nu va mai avea loc deoarece managerul teatrului, Florin Melinte, nu le-a permis maşiniştilor să intre în instituţie.

„Melinte a lăsat un bilet la poartă în care scrie că: «Maşiniştii nu au voie să intre în teatru. Spectacolul s-a suspendat». Nu ştim din ce motiv. Mâine este avanpremiera la «Sânge Vienez» şi dânsul face repetiţia cu personal neautorizat precum croitori, balerini şi şefi de la tehnic. Aceşti oameni sunt expuşi la pericolului”, spune Dumitru Ciochină

image

 „Vom intra în greva foamei”

Angajaţii au ajuns la limita disperării şi sunt hotărâţi să intre în greva foamei. Ei au afişat pancarte cu mesaje foarte dure la adresa directorului: "Scoateţi infecţia Melinte din organismul culturii", "Scoateţi gunoiul Melinte din sistem!", "Nu ne mai lăsaţi în mâna diavolului".

„Când spui Melinte, spui Stalin, Hitler şi Ceauşescu. Eu am rate la bănci de 500 de lei şi un salariu de 300 de lei. Soţia este în şomaj, am un copil de doi ani jumătate. Am ajuns să mănânc zilnic ceapă cu pâine. Voi  intra în greva foamei, nu pot risca să-mi pierd locuinţa”, s-a plâns Dumitru Ciochină, în vârstă de 36 de ani.

image

În aceeaşi situaţie este şi Romulus Ferencz: „Luna aceasta am primit 370 de lei. Mi-au fost tăiate orele în mod abuziv. Este bătaie de joc. Nu am cu ce să-mi plătesc facturile la utilităţi. Voi sta în frig şi voi face greva foamei până se va face dreptate”.

„Sunt actor cu studii superioare şi primesc un salariu de 500 de lei pentru că aşa doreşte domnul Florin Melinte. Acest abuz nu mai poate continua. Vom protesta până autorităţile se vor sesiza şi îl vor demite pe manager. Este o cazarmă, nu o instituţie de cultură”, ne-a spus Ionuţ Negrişanu, actor.

A agresat o actriţă

Incidentul de astăzi nu este singular. Miercuri, directorul Teatrului „Nae Leonard", Florin Melinte, s-a luat la harţă cu o actriţă. Femeia a leşinat şi a fost dusă cu Salvarea la spital. Angajaţii teatrului spun că acest comportament a devenit „o normalitate" pentru managerul Florin Melinte.


Mai multe - Galaţi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite