Scandal la o terasă din Galaţi. Un bărbat înarmat cu un topor a încercat să cerşească bani şi i-a ameninţat pe angajaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Jandarmeria Galaţi
sursa: Jandarmeria Galaţi

Un bărbat în vârstă de 34 ani s-a ales cu dosar penal după ce a intrat pe terasa unui bar din Galaţi şi început să ameninţe cu un topor barmanul şi administratorului societăţii. Bărbatul a fost imobilizat de agenţii de pază şi predat jandarmilor.

Scandalul s-a produs pe o terasă din oraşul Galaţi. Bărbatul de 34 de ani i-a ameninţat cu toporul pe barmanul şi administratorului barului care l-au împiedicat să cerşească. Speriaţi, oamenii au solicitat ajutorul jandarmilor.

„Din verificările efectuate, jandarmii au stabilit că bărbatul a intrat pe terasa barului şi a început să cerşească bani clienţilor. Întrucât barmanul şi administratorul nu i-au permis să agaseze clienţii, bărbatul a scos din geacă un topor şi a început să îi înjure şi să îi ameninţe cu moartea. Speriat, barmanul a apăsat butonul de panică, iar agenţii firmei de pază au reţinut agresorul, până la sosirea forţelor de ordine”, au anunţat jandarmii gălăţeni. 

Bărbatul a fost preluat de către jandarmi şi condus la sediul secţiei de poliţie unde i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de „port fără drept de obiecte periculoase”, „tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi „ameninţare”.

De asemenea, jandarmii i-au aplicat şi sancţiunea contravenţională de 1.000 lei pentru provocare de scandal şi proferarea de injurii.

Cercetările sunt continuate de către poliţie.

Vă recomandăm şi: 

Crimă la Galaţi. Bărbat găsit cu gâtul tăiat, în propria locuinţă. Suspect principal: un om al străzii

Femeie spulberată de o maşină pe trecerea de pietoni. Impactul, surprins de camerele de supraveghere VIDEO

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite