Reţeaua hipermarketurilor Dedeman se extinde şi la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La anul şi gălăţenii vor putea face cumparaturi la Dedeman Foto: Adevarul
La anul şi gălăţenii vor putea face cumparaturi la Dedeman Foto: Adevarul

Retailerul de materiale de construcţie şi pentru amenajări interioare construieşte încă un mare magazin în Micro 17, chiar în apropierea depozitului Arabesque, firmă cu care se află într-o aprigă concurenţă.

Dedeman ocupă la acest moment primul loc pe piaţa românească a retail-ului în domeniul bricolajului surclasând nume mari precum Praktiker şi Bricostore  şi păstrează un ritm de dezvoltare care pare să sfideze criza.

Amplasamentul viitorului magazin din Galaţi este chiar în imediata apropiere a magazinului şi depozitului firmei Arabesque, principalul „adversar” al brandului Dedeman pe piaţa bricolajului, situat pe locul doi în topul vânzărilor din România.

Pe şantierul din spatele sediului societăţii de interes local Ecosal SA (vizavi de cimitirul „Sfântul Lazăr”) se lucrează de zor în ciuda condiţiilor meteo nefavorabile.

Supermarket-ul Dedeman este construit pe terenul destinat iniţial mall-ului Galleria, proiect la care dezvoltatorii de la GTC au renunţat şi, pentru reducerea pierderilor provocate de criza economică, au decis să vândă terenul.

Magazinul Dedeman de la Galaţi va avea o suprafaţă construită de 12.365 de metri pătraţi şi o structură cu parter şi etaj.

Municipalitatea a emis autoritaţia de construcţie, iar durata lucrărilor, asumată contractual de constructor, este de 12 luni.

Dedeman a apărut în 1992, la Bacău, şi a fost, la început, un butic de 16 metri pătraţi în care se vindeau de la sucuri şi gume de mestecat, până la unghiere şi papuci de casă. Acum sunt 30 de magazine uriaşe, întinse pe zeci de hectare, în marile oraşe ale ţării. Dedeman are 6.000 de angajaţi şi este lider detaşat pe segmentul retailerilor de construcţii şi de amenajări

Înfiinţarea unui magazin Dedeman şi la Galaţi era o necesitate având în vedere că pentru procurarea produselor specifice acestui lanţ comercial, gălăţenii erau nevoiţi să meargă la Brăila.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite