Probe hazlii la Balul Bobocilor! Vezi ce au fost puşi să facă studenţii de la Dunărea de Jos!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţii s-au plimbat cu "maşinil"e făcute de ei
Studenţii s-au plimbat cu "maşinil"e făcute de ei

Cei 20 de „boboci" înscrişi în competiţie au fost supuşi aseară unei ultime probe înainte de marea gală de joi, 8 decembrie. Organizatotrii i-au pus să construiască „maşinuţe" şi să se plimbe cu ele prin campusul universitar.

Îndemânarea şi imaginaţia studenţilor de anul I înscrişi în concursul de Miss şi Mister Boboc al Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi au fost puse la grea încercare vineri seară, când organizatorii i-au provocat, pentru câteva ore, să devină constructori de „maşini" şi mai apoi să le piloteze, pe un traseu stabilit între căminele H şi D din campusul universitar.

Cele zece perechi şi-au dat toată silinţa ca „maşinle" lor să fie cât mai funcţionale, dar nu au neglijat nici aspectul estetic, necesar în orice competiţie care se respectă.

Participanţii au primit punctaje, la fel ca şi proba de căţărat pe munte desfăşurată weekend-ul trecut, punctaje care vor conta la Gala finală, care va avea loc joi, 8 decembrie, începând cu ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor.

Finala concursului va fi urmată de un super-concert în Club S, susţinut de CRBL şi Bere Gratis.

Intrarea la cele două evenimente costă 15 lei pentru studenţi şi 20 de lei pentru cei din afara Universităţii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite