Primarul municipiului Galaţi a fost diagnosticat cu COVID-19. Manifestă semne uşoare ale bolii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Pucheanu Foto: arhivă Adevărul
Ionuţ Pucheanu Foto: arhivă Adevărul

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Potrivit acestuia, manifestă simptome uşoare ale bolii şi se ocupă în continuare de treburile curente ale Primăriei.

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a anunţat pe Facebook că a fost diagnosticat cu COVID-19 şi s-a izolat de la primele semne de boală.

”Am fost testat pozitiv cu noul coronavirus şi m-am autoizolat imediat cum au apărut primele semne. Am simptome uşoare, pot să mă ocup în continuare de treburile curente ale Primăriei şi sunt în legătură permanentă cu colegii din aparatul administrativ”, a scris Ionuţ Pucheanu pe Facebook.

Direcţia de Sănătate Publică Galaţi a declanşat o anchetă epidemiologică la Primărie pentru stabilirea contacţilor şi a sursei infectării. ”Clădirea va fi dezinfectată şi se aşteaptă rezultatele anchetei epidemiologice”, ne-a declarat dr. Liliana Iordăchescu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Surse: Focar de coronavirus la Ministerul Dezvoltării

Ce ştim cert despre noul coronavirus la şase luni de la izbucnirea pandemiei. COVID-19, de 10 ori mai mortal decât virusul gripal

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite