Percheziţie la un bărbat suspectat de contrabandă cu ţigări. Pe lista acuzaţiilor s-ar putea adăuga şi contrabanda cu produse petroliere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un gălăţean de 68 de ani este cercetat pentru contrabandă, după ce poliţiştii au descopeit ţigări de contrabandă la domiciliul său. În urma percheziţiei, oamenii legii au găsit şi mai multe butoaie cu produse petroliere, analizele de laborator urmând să stabilească în ce categorie se încadrează acestea.

Pe 21 martie, poliţiştii din cadrul postului de Poliţie Munteni au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 68 ani, din comuna Munteni, ocazie cu care au găsit şi ridicat 21 pachete ţigări, diverse mărci, care provin din Republica Moldova.

”Cu aceeaşi ocazie, în curtea persoanei percheziţionate au fost găsite cinci butoaie din metal, având fiecare capacitatea de 200 de litri şi conţinând produs petrolier. Despre acestea, bărbatul a declarat că le-ar fi cumpărat de la un cetăţean moldovean”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Din butoaie au fost ridicate probe în vederea analizării şi stabilirii categoriei de produs petrolier. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru contrabandă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite