Orașul care va găzdui cel mai mare festival de artă stradală din România. Pe cer va fi un show aviatic

0
Publicat:

Cel mai mare festival de artă stradală din România va transforma străzile orașului de pe malul Dunării în galerii de artă și spectacole. Este vorba de Galați Street Fest, care va începe vineri, 31 mai și va ține până pe 2 iunie. 

Festival de artă stradă în Galați FOTO: Florin Mocanu/FB
Festival de artă stradă în Galați FOTO: Florin Mocanu/FB

Timp de trei zile, străzile Galațiului se vor transforma în galerii de artă și spectacole. De asemenea, vor fi parade, teatru de stradă, trubaduri, mimi, personaje mitice. 

 „Iubitorii de culoare și muzică live vor avea diverse show-uri pe numeroase teme, în stilul care a consacrat cel mai mare festival de artă stradală din România în mai multe puncte din oraș, inclusiv de pe Faleza Dunării”, a anunțat Primăria Galați.

Vineri, 31 mai, pe Faleza Dunării vor fi un show aviatic și o paradă a tuturor artiștilor prezenți la eveniment, iar sâmbătă și duminică vor fi spectacole.

„Vineri, 31 mai, de la ora 17.00, pe Faleză se va desfășura un show aviatic oferit de Aeroclubul României, acest spectacol de excepție deschizând festivalul. Galați Street Fest va continua, de la ora 18.00, cu o paradă a tuturor artiștilor prezenți la acest eveniment pe traseul Parc Viva - Elice - Aleea de la P-uri - Zona Spicu, acolo unde fiecare își va începe numărul artistic, conform programului. Sâmbătă și duminică, după lăsarea întunericului, pe fațada hotelului Mercur vor avea loc proiecții VideoMapping, pentru ca duminică, în ultima zi de festival, Damian Drăghici & Brothers să susțină, de la ora 20.00, un super-recital în Parcul Mihai Eminescu. Pentru a-i încânta pe gălățeni, trupa se va deplasa la pas de la Potcoava de Aur, pe strada Brăilei și pe strada Domnească, până la Parcul Mihai Eminescu”, au mai transmis autoritățile locale. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite