Octogenară violată în propria casă! Poliţiştii gălăţeni îl caută încă pe agresor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii îl caută pe agresor.
Poliţiştii îl caută pe agresor.

Victimă este o octogenară din Cavadineşti. Aceasta i-a spus ginerelui ei să sune la Poliţie şi să anunţe că a fost agresată de un bărbat. Victima a ajuns în stare gravă la spital.

În această dimineaţă, poliţiştii din comuna Cavadineşti au fost sesizaţi telefonic de către un bărbat de 62 ani, din Vaslui, despre faptul că, în cursul nopţii, soacra sa, o femeie de 86 ani, din comuna Cavadineşti, jud. Galaţi, a fost agresată fizic şi sexual.

În baza sesizării, s-a alcătuit o echipă de cercetare complexă formată din poliţiştii Postului de Poliţie Cavadineşti, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 5 Rurală Rădeşti şi tehnicieni criminalişti care s-au deplasat la faţa locului.

Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean Galaţi pentru acordarea îngrijirilor medicale şi pentru efectuarea examinării medico-legale.

Din primele cercetări a reieşit că în cursul nopţii, în locuinţa femeii a pătruns un suspect care, după ce a lovit-o, a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta împotriva voinţei sale.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru identificarea autorului sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe şi viol.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite