Motociclu proiectat într-un şanţ după ce a fost lovit de o autoutilitară. O persoană a ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 72 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi vătămare corporală din culpă  după ce a schimbat direcţia de mers fără să se asigure cu motociclul cu care circula, fiind acroşat de un autovehicul care circula regulamentar.

Joi, 28 noiembrie, pe D.J. 251, în comuna Cudalbi, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară şi un motociclu.

”Autoutilitara, la volanul căreia se afla un bărbat, de 39 de ani, din comuna Cudalbi, era angajată în depăşirea regulamentară a altui autovehicul, moment în care a intrat în coliziune cu un motociclu al cărui conducător auto nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers, proiectându-l în şanţul de pe partea stângă a direcţiei de mers”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În urma impactului, bărbatul, de 72 de ani, care circula cu motociclul a suferit leziuni, fiind transportat la spital. Cu ocazia verificării documentelor, poliţiştii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi vătămare corporală din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite