Moş Crăciun a primit azi un sprijin serios de la jandarmi pentru a ajunge mai repede la câteva zeci de copii defavorizaţi

0
0

Luptătorii Detaşamentului Mobil al jandarmeriei gălăţene au fost informaţi că din cauza volumului mare pe are îl avea sacul, Moş Crăciun nu poate ajunge mai repede la copiii defavorizaţi de la Fundaţia „Împreună”. Totuşi, cu ajutorul jandarmilor, Moşul a reuşit să ajungă la copii , încărcat cu daruri, oferindu-le chiar dacă pentru o oră, o clipă de bucurie şi fericire.

Bucuria revederii lui Moş Crăciun s-a putut citi atât pe feţele micuţilor care au început  să-l colinde cât şi ale luptătorilor jandarmi care au îndeplinit cu succes misiunea de a-l aduce în siguranţă pe Moşul. 

Devenind o tradiţie a luptătorilor din Detaşamentul Mobil, şi în acest an, prin contribuţia fiecărui jandarm şi a Carrefour Galaţi, am reuşit să oferim o clipă de tandreţe şi bucurie acelor copii pentru care soarta nu a fost prea bună.

Bucuroşi peste măsură, copii au oferit în schimb oaspeţilor o mulţime de cântece şi poezii, promiţând Moşului că anul care urmează vor fi mai cuminţi şi mai silitori la învăţătură.

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite