Prostituţie pe numele surorii sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra s-a ales cu dosar penal. Foto: Adevărul
Tânăra s-a ales cu dosar penal. Foto: Adevărul

O minoră din Tecuci a profitat de faptul că seamănă foarte bine cu sora sa mai mare cu câţiva ani şi a dat poliţiştilor datele de identitatea ale acesteia de câte ori a fost prinsă că se prostitua.

Un echipaj de jandarmerie care asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Tecuci a observat în zona căii ferate – Canton Dima, mai multe tinere care încercau să atrăgeau bărbaţi cu care intenţionau să întreţină relaţii sexuale pe bani.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat că pe numele uneia dintre fete fuseseră aplicate deja mai multe sancţiuni pentru acelaşi gen de faptă.

Aceasta a fost condusă la sediul Poliţiei Municipiului Tecuci, în vederea stabilirii identităţii. Surpriza poliţiştilor a fost de proporţii: tânăra, în vârstă de 17 ani, a profitat de asemănarea cu sora sa, de 23 ani şi a oferit datele acesteia de identificare, în toate ocaziile în care a fost sancţionată de jandarmi.

De asemenea, jandarmii aveau deja în atenţie o sesizare făcută de sora minorei care reclama faptul că persoane necunoscute se folosesc de identitatea ei, aspect descoperit în momentul în care i-au fost aduse la cunoştinţă, spre luare în debit, procesele verbale de sancţiune contravenţională întocmite de jandarmi. 

Jandarmii au întocmit actele premergătoare începerii urmării penale pentru săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiune de „fals privind identitatea”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 327 Cod Penal, cercetările fiind continuate de către poliţiştii tecuceni sub coordonarea unui procuror.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite