Moarte groaznică pentru un bărbat de 46 de ani din Galaţi. O scară exterioară de beton s-a prăbuşit peste el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
smurd masina foto shutterstock

Un bărbat din judeţul Galaţi a murit, după ce o scară din beton, de la o casă aflată în construcţie, s-a prăbuşit peste el. Pompierii au intervenit de urgenţă, însă trupul victimei prezenta răni incompatibile cu viaţa.

Miercuri, la ora 20.30, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Eremia Grigorescu” al  judeţului Galaţi a fost anunţat prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că un bărbat în vârstă de 46 de ani din localitatea Costache Negri a fost prins sub o scară exterioară din beton. Aceasta s-a prăbuşit peste acesta în momentul în care acesta efectua lucrări pentru decofrare.

La faţa locului au intervenit de urgenţă pompieri din cadrul Gărzii de Intervenţie Pechea, două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă cu medic şi autospecială pentru descarcerare grea din cadrul Detaşamentului de pompieri Galaţi.

„Deşi trupul victimei a fost extras repede, pompieri  din cadrul Gărzii de Intervenţie Pechea au improvizat o pârghie din dispozitivul de remorcare al autospecialei de intervenţie pentru îndepărtarea elementelor de construcţie prăbuşite, trupul victimei prezenta răni incompatibile cu viaţa iar doctorul din cadrul Serviciului de Ambulanţă Galaţi a declarat decesul”, a anunţat ISU Galaţi. 

   Vă recomandăm şi: 

Metoda neinspirată găsită de doi gălăţeni pentru a circula pe timpul nopţii. S-au ales cu dosar penal

Scandal în trafic la Galaţi. Doi soţi au bătut un bărbat: femeia l-a pălmuit, iar soţul l-a lovit cu un cablu peste faţă

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite