Meşterul Dorel loveşte din nou. Asfaltul proaspăt turnat pe un mare bulevard a fost spart după numai trei zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorii de la UTI sparg asfaltul proaspăt turnat FOTO GSF/Facebook
Muncitorii de la UTI sparg asfaltul proaspăt turnat FOTO GSF/Facebook

Explicaţia pentru excavaţiile de pe strada Traian din Galaţi, care au distrus carosabilul la doar câteva zile după inaugurarea investiţiei ce a costat câteva milioane de euro, a fost aceea că muncitorii au uitat să monteze un cablu pentru un semafor.

Imagini revoltătoare în centrul municipiului Galaţi, acolo unde o stradă inaugurată sâmbătă (după o investiţie de câteva milioane de euro, care a durat mai bine de doi ani) a fost spartă de muncitori marţi, la numai trei zile distanţă de la finalizarea lucrărilor.

Asfaltul ca-n palmă, turnat de doar câteva zile, de la intersecţia străzii Traian cu bulevardul Brăilei a fost tăiat pe toată lăţimea (patru benzi) a arterei rutiere, parcă în batjocură faţă de şoferi şi faţă de banii publici cheltuiţi, de către muncitorii de la firma UTI, care asigură mentenanţa sistemului de „undă verde” din Galaţi.

Aceştia au făcut săpătura pentru a monta un cablu şi nişte senzori pentru unul dintre semafoare, deşi inaugurarea străzii fusese întârziată cu două săptămâni tocmai pentru ca ei să-şi poată face treaba. Treabă pe care, după cum se poate observa, nu au făcut-o.

Muncitorii de la UTI sparg asfaltul proaspăt turnat FOTO GSF/Facebook

Situaţia de-a dreptul stupidă a stârnit numeroase comentarii pe internet, zeci de şoferi acuzând Primăria şi pe cei de la firma UTI de „inconştienţă”, „incompetenţă” şi chiar de „prostie”.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite