Liga a II-a/ Dunărea a ratat victoria în minutul 88

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul dintre Delta Tulcea şi Dunărea Galaţi s-a terminat la egalitate, 1-1. Pentru gălăţeni a înscris Pribac în minutul 65.

Jucătorul gălăţean a deschis scorul după o frumoasă acţiune de atac a Dunării. În minutul 65 Pribac a înscris cu latul de la şapte metri, după o centrare a lui Cristescu, de pe dreapta.

Din păcate Dunărea a ratat victoria cu doar două minute înainte de final, tulcenii înscriind dintr-o fază controversată. În minutul 88 Ştefan Ciobanu punctează din şase metri, dintr-o poziţie suspectă de ofsaid.

În ceea ce priveşte momentul egalării, Viorel Tănase - antrenorul FCM Dunărea Galaţi - ne-a declarat că la prima impresie a fost un offsaid mare. "Eu aşa am văzut de pe bancă. Mi s-a părut un offsaid foarte mare. Până nu văd însă DVD-ul cu meciul nu pot să fiu sută la sută sigur", ne-a declarat tehnicianul.

Dacă după înfrângerea cu Steaua II Viorel Tănase şi-a criticat dur echipa, acum fostul mare jucător gălăţean a fost mulţumit de prestaţia echipei sale.

"Pe ansamblul sunt mulţumit. Am dominat jocul, am avut multe ocazii. Din păcate încă păcătuim la finalizare. Trebuie să punem la punct şi acest aspect să înscriem mai mult din ocaziile pe care le avem", ne-a mai declarat Viorel Tănase.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite