Laborator de inovare la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi. Studenţii vin cu soluţii innovative la provocările lansate de firme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În laboratorul de inovare deschis al Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, echipe de tinere talente, sub îndrumarea unor mentori, vor găsi soluţii inovative unor provocări lansate de firme de succes.

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi este partener într-un proiect cofinanţat de Uniunea Europeană, prin programul trannaţional Dunărea 2014-2020, într-un consorţiu format din douăzeci de parteneri şi parteneri asociaţi.

Proiectul cu titlul ”DA-SPACE - Creşterea abilităţilor antreprenoriale şi a parteneriatului public privat, prin inovare deschisă, în regiunea Dunării” are ca obiectiv principal crearea şi implementarea a şapte laboratoare de inovare deschis în şapte regiuni riverane Dunării.

Pentru a dezvolta idei de afaceri, tinerii vor participa la un program inovativ de training antreprenorial. La prima ediţie au fost lansate 17 provocări iar pentru 9 dintre ele au fost găsite soluţii inovative prin efortul creativ al celor 11 echipe de tinere talente.

Ediţia a 2-a, care se lansează luni, 5 noiembrie 2018, propune încă 9 noi provocări. Evenimentul va avea loc la Facultatea de Inginerie, str. Domnească 111, în Corpul D, sala D12, începând cu ora 14.00.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite