Judecătorii gălăţeni au amânat pentru octombrie procesul primarului Craiovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Termenul pe care edilul-şef l-a avut astăzi la Tribunalul Galaţi a fost amânat pentru data de 11 octombrie. Motivul ar fi o cererea depusă de avocatul omului de afaceri Cornel Penescu.

Acesta este primul termen la care primarul Antonie Solomon trebuie să se prezinte după revenirea în fruntea primăriei Craiova. Procesul în care este acuzat de fapte de corupţie a fost amânat pentru 11 octombrie pentru că avocatul lui Cornel Penescu a depus o cerere de amânare pe motive de sănătate. Deşi procesul a început în urmă cu mai bine de un an, nici până acum nu au fost audiaţi în faţa instanţei toţi martorii.

Antonie Solomon a fost arestat la 3 martie 2010 sub acuzaţia că a primit 50.000 de euro mită pentru eliberarea autorizaţiei de construire a hipermarketului PIC din Bănie. El a fost eliberat în acelaşi an, la 8 septembrie, însă magistraţii i-au interzis să părăsească localitatea şi să-şi exercite funcţia. Solomon este liber să să părăseacă oraşul şi să îşi exercite funcţia de primar după ce Curtea de Apel Galaţi a respins în iulie recursul formulat de procurorii DNA la decizia luată de Tribunalul Galaţi, conform căreia edilul nu mai are interdicţiile stabilite anul trecut. Primarul nu are voie să părăsească ţara şi trebuie să se prezinte des la Poliţie.

Citeşte şi:

FOTOGALERIE Solomon, prima vizită pe şantierul pasajului suprateran: „Proiectul e în întârziere cu două luni!“

Edilul Solomon are interzis la secretară

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite