Invitaţie la film, în week-end, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Rulează un film proiectat în premieră la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Debutul în lungmetraj al regizorului Andrei Cohn, „Acasă la tata”, ajunge la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galaţi. Lungmetrajul este programat în zilele de 6, 7 şi 8 noiembrie de la ora 18,30.

„Acasă la tata” spune povestea lui Robert, un tânăr scriitor care într-un moment de ambiguitate emoţională se întoarce pentru 24 de ore în satul în care s-a născut, pentru prima dată de la moartea mamei lui. Până a doua zi dimineaţa, îşi va rescrie toate relaţiile personale, cu tatăl, cu cel mai bun prieten din copilărie, cu prima iubire, cu trecutul.

Din distribuţie fac parte actorii Alexandru Papadopol, Ioana Flora, Andi Vasluianu, Florin Zamfirescu, Nataşa Raab, Sorin Cociş, Mirela Oprişor.

Scenariul filmului este scris de Mimi Brănescu, imaginea este semnată de Andrei Butică, montajul Andrei Iancu, sound designer Sorin Neagu. Producător Giuliano Doman.

„Acasă la tata” este un film produs de Film Location Guide, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, Scandia Kandia Dulce, cu participarea HBO România. Distribuitor Mandragora.

Biletele se găsesc zilnic, între orele 9,00 si 17,00, la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor din Galaţi. Preţul unui bilet este de 10 lei.
 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite