Incident sângeros la școală: elev de 13 ani înjunghiat în abdomen de un coleg de clasă, cu un cuțit

0
Publicat:

Este anchetă la o școală din județul Galați, după ce un elev de13 ani a fost înjunghiat cu un cuțit în abdomen, de un coleg cu un an mai mare, în timpul pauzei. Minorul a ajuns la spital cu răni grave.

Elevul a fost transportat la spital FOTO: Arhivă, Adevărul
Elevul a fost transportat la spital FOTO: Arhivă, Adevărul

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Galați, incidentul sângeros a avut loc la data de 1 noiembrie 2022, ora 11:30. Poliția municipiului Tecuci a fost sesizată de directorul unei unități de învățământ din comuna Movileni, județul Galați, cu privire la faptul că, în urmă cu puțin timp, în pauza dintre orele de curs, un elev de 13 ani a fost lovit de un altul cu un cuțit tip briceag.  .

„Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci care au ajuns în scurt timp la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și au stabilit faptul că, în jurul orei 10:50, în pauza dintre orele de curs, a izbucnit un conflict spontan între doi elevi, de 13, respectiv 14 ani, din clasele a VII-a și a VIII-a, ambii cu domiciliile în comuna Movileni", a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Galați.

Minorul de 13 ani a fost transportat de către mama sa la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior, medicii au decis să-l transfere la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, "Sf. Ioan", Galați, unde a rămas internat.

„În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe”, anunță Inspectoratul Județean de Poliție Galați.

Bătaie între elevi la un liceu de elită din Galaţi

Un elev din clasa a VI-a din Galaţi a fost bătut de mai mulţi colegi, suferind mai multe leziuni la nivelul feţei. Incidentul a avut loc în luna ianuarie 2022într-o școală de elită a orașului Galați. 

Nemulțumirea părinților a apărut în urma anchetei făcute de reprezentanții școlii. Victima a fost sancționată cu mustrare scrisă deoarece a avut limbaj neadecvat.

Decizia a nemulţumit, însă, părinţii băiatului care au spus că vor să se adreseze instanţei şi Ministerului Educaţiei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite