În ce condiţii pot merge gratis cu transportul public elevii din Galaţi. Măsura, valabilă până pe 25 septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decizia a fost luată de conducerea Transurb SA din cauza problemelor administrative legate de eliberarea noilor abonamente de transport. Gratuitatea este valabilă doar pentru elevii care au avut abonament pe luna august (şi-l au la ei, chiar dacă a expirat).

Societatea Transurb SA Galaţi a transmis că elevii care beneficiază de reduceri la transportul public în comun conform hotărârii de CL 74/2018 pot circula cu mijloacele de transport public local de călători până la data de 25 septembrie 2018 în baza vechiului abonament de călătorie, emis până in data de 31 august.

Condiţii de călătorie: elevii să deţină la momentul călătoriei abonamentul vechi, emis până la data de 31 august 2018 şi să îl prezinte echipelor de control la solicitarea acestora; Elevii au obligaţia ca până la data de 25 septembrie a.c. să achiziţioneze noul abonament de călătorie pentru perioada septembrie – decembrie 2018.

Elevii pot intra în posesia noului abonament prin achiziţionarea acestuia direct de la cabinele de eliberare titluri de călătorie pe baza actului de identitate (acolo unde este cazul) şi a carnetului de elev vizat pe anul 2018-2019, original şi copie sau în baza tabelelor întocmite de unităţile şcolare şi transmise către Transurb SA în vederea emiterii abonamentelor de călătorie.

„Precizam că aceste demersuri sunt efectuate pentru a veni în întâmpinarea şi sprijinul elevilor şi, totodată ţinându-se cont de creşterea din aceasta perioadă a solicitărilor privind achiziţionarea abonamentelor de călătorie de către persoanele care beneficiază de reduceri şi gratuităţi la transportul in comun”, a mai precizat Transurb SA. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite