Gala Culturii Gălăţene, pe 28 ianuarie, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la ediţia trecută a Galei Culturii Gălăţene FOTO Direcţia pentru Cultură
Imagine de la ediţia trecută a Galei Culturii Gălăţene FOTO Direcţia pentru Cultură

Evenimentul este organizat de Direcţia pentru Cultură şi Patrimoniu a judeţului Galaţi. La gală vor fi premiate personalităţi şi instituţii care s-au remarcat în anul 2019 în domeniul culturii.

Aşa cum obişnuieşte de câţiva ani,  Direcţia Judeţeană pentru Cultură şi Patrimoniu Galaţi organizează Gala Culturii Gălăţene, manifestare ajunsă în 2020 la cea de a VIII-a ediţie.

„Şi de această dată, vom premia personalităţi şi instituţii care s-au remarcat, în anul 2019, în domeniul culturii. Este o plăcere şi o onoare să-i recompensăm cumva, fie şi doar simbolic dacă altfel nu avem cum, pe cei care pun umărul la conservarea trecutului, la dezvoltare prezentului şi la proiecţia viitorului din punct de vedere cultural”, ne-a mărturisit conf.dr.habil Cătălin Negoiţă, managerul Direcţiei de Cultură Galaţi.

Evenimentul va avea loc marţi, 28 ianuarie 2020, începând cu ora 18.00, în sala de spectacole a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.  

Din câte ne-au dezvăluit cei de Direcţia de Cultură, sunt pregătite şi câteva surprize care, cu siguranţă, vor încânta asistenţa. Intrarea publicului este, ca de obicei, liberă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite