Fratricid la Galaţi. Mama îndurerată: "A sărit să mă apere, dar criminalul ăsta s-a dus în casă, a luat un cuţit şi l-a înfipt în el"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Liviu Ghinea: Amalia Zlotea a văzut cum fiul îi este ucis
Foto Liviu Ghinea: Amalia Zlotea a văzut cum fiul îi este ucis

Un bărbat de 34 de ani a fost ucis chiar de fratele său, în faţa ochilor mamei. O crimă oribilă a zguduit strada Sulfinei, aflată la periferia Galaţiului. Mihail Gherghely, un bărbat de 38 de ani şi-a ucis fratele, înfigându-i un cuţit în piept.

Crima s-a petrecut chiar sub ochii neputincioşi ai mamei şi ai vecinilor celor doi, care nu au mai avut ce face decât să sune la numărul de urgenţă 112.

Culmea este că agresorul nu este la primul atac de acest fel, dar din cauza faptului că rudele nu au depus niciodată plângere la Poliţie, Gherghely nu a fost niciodată reţinut. Criminalul a mai încercat să-şi ucidă şi un alt frate, cu securea, dar lovitura şi-a ratat ţinta.

Victima, Aurel Zlotea, în vârstă de 34 de ani, doar ce sosise acasă de la muncă, în momentul în care fratele său a sărit să-şi bată mama.

„Aurel săracul a sărit să mă apere, dar criminalul ăsta s-a dus în casă, a luat un cuţit şi l-a înfipt în el. Am crezut că era doar zgâriat, dar a căzut mort în faţa casei", ne-a povestit Amalia Zlotea, mama celor doi.


Ambulanţa sosită la faţa locului nu a putut decât să constate decesul victimei. De altfel, Procurorul Alfredo Simionescu, din cadrul Parchetului Galaţi a spus că agresorul şi-a recunoscut imediat fapta în faţa oamenilor legii.

„Autorul a aplicat victimei o lovitură de cuţit în zona toracică stângă. Acesta şi-a recunoscut fapta în faţa organelor abilitate, a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat judecătorului pentru un mandat de arestare pe o perioadă de 29 de zile", a spus acesta.

Pentru fapta sa, Gherghely îşi poate petrece următorii 25 de ani în spatele gratiilor.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite