FOTO Nicio zi fără traficanţi de ţigări: captură serioasă în Vama Oancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 19.000 de ţigări au fost descoperite de poliţiştii de frontieră de la Oancea în locaşuri special amenajate într-un autoturism condus de un tânăr cu dublă cetăţenie.

Tânărul a ajuns în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea ieri după-amiază, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară. Valeriu D. în vârstă de 26 de ani, cu dublă cetăţenie, română şi R. Moldova, conducea un autoturism marca Citroen, înmatriculat în judeţul Galaţi.

Poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului.

În urma controlului efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în locaşuri special amenajate în podeaua şi bara spate a autoturismului, 19.280 de ţigarete marca Ashima.

„Conform prevederilor legale a fost luat măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare totală de 4.315 de lei, şi a autoturismului, în valoare de 26.856 lei, în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 10.000 lei”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră, Ion Irimia.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite