FOTO Lucian Bute, oaspete de seamă la nunta surorii Mariana

0
0
Lucian a venit însoţit de soţia sa, Elena.
Lucian a venit însoţit de soţia sa, Elena.

Perfect „asortaţi” din punct de vedere vestimentar, Lucian şi Elena au trăit la intensitate maximă emoţiile prin care a trecut sora lui Lucian, Mariana. Este al doilea eveniment de acest gen din familie, primul fiind în urmă cu o săptămână, atunci când o altă soră de-a pugilistului a cununat.

„E un eveniment important în familia noastră, am ţinut să fim alături de una dintre surorile mele care se căsătoreşte. Sâmbăta trecută sora cea mică a cununat, sâmbăta asta cealaltă soră a fost mireasă”, a declarat Lucian Bute la intrarea în biserică.

Cât priveşte activitatea sportivă, pugilistul gălăţean spune că este în formă maximă. „În următoarele zile mă voi întoarce la Montreal. Am stat de vorbă cu promotorul, a rămas ca următorul meci să aibă loc pe data 6 decembrie, a rămas să stabilim adversarul. Sunt deja în negocieri şi discuţii. La începutul lunii septembrie voi finaliza şi discuţiile legate de echipa cu care voi lupta. Voi boxa la aceeaşi categorie: 79 kg”, spune Bute.

Acesta nu a vrut să dea prea multe amănunte legate de viitorul adversar. „Încă nu pot să vă dau nume mai multe, pentru că nu sunt sigur care va fi adversarul. Cu siguranţă va fi unul clasat la toate versiunile. Vom decide dacă va fi un meci eliminatoriu sau poate un meci pentru centura nord-americană. WBC international. Scopul final e să ajung din nou challenger. Dacă totul va decurge conform planului, cu siguranţă anul viitor voi avea un meci de titlu mondial”, a mai spus Lucian Bute.

Acesta spune că este refăcut complet, atât fizic, cât şi psihic. „Mana s-a reparat 100%, lovesc cu ea, psihologic mi-am revenit. Au fost doi ani mai dificili in cariera mea. Ma simt foarte bine acum, increzator. Faptul ca imi voi schimba echipa, cu siguranta imi va da un impuls noi si le voi arata tuturor ca merit ceea ce am realizat pana acum si ceea ce sunt. M-au ajutat prietenii apropiati, sotia, familia. Au ramas alaturi de mine in continuare, le multumesc. Intr-o cariera de sportiv trebuie sa stii sa si pierzi. Am acceptat infrangerea, dar mergem mai departe. Eu cred ca mai am un cuvant de spus in box. E important pentru mine sa am o echipa care sa ma cunoasca, sa ma inteleaga. Dupa 18 ani de cariera, trebuie sa umble la lucruri de finete. Nu am decis unde voi pleca in cantonament, va fi in functie de echipa cu care ma voi antrena. Poate fi Florida, LA, California”, a mai spus pugilistul gălăţean.

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite