Fetiţa care visează să ajungă la „Next Star”, dar pandemia i-a stricat planurile VIDEO

0
0
sursa: Arhivă Personală
sursa: Arhivă Personală

Sofia Luca are 10 ani, este din Galaţi şi are o mare pasiune: cântatul. A descoperit-o la trei ani, iar în ultimii ani a participat la nenumărate concursuri unde a obţinut mai multe trofee. Visează să ajungă să cânte pe scena emisiunii „Next Star”, pe care o consideră o rampă de lansare.

Sofia Luca este elevă a Şcolii nr.5 din Galaţi. Pe lângă  matematica şi istorie, micuţa are o mare dragoste: muzica. De altfel, cea mai mare parte a timpului liber o petrece repetând la canto.

Dorinţa Sofiei este să ajungă la „Next Star” sau pe platourile televiziunilor, pentru a fi remarcată şi a-şi face o carieră în domeniul muzicii. Artistele ei preferate sunt Billie Elish şi Olivia Addams.  

„Pentru mine muzica este totul. Ador să cânt şi aş face asta tot timpul. Desigur, nu neglijez şcoala şi încerc să obţin rezultate bune. Merg la cursuri canto la Centrul Cultural Dunărea de jos cu doamna profesoara Emilia Sava. Am participat la mai multe festivaluri din ţară precum: "Festina" din Constanţa, unde am câştigat Trofeul la secţiunea Pop internaţional, festivalul Magia fulgilor de nea" locul 2 secţiunea Pop internaţional, festivalul "Tonomatul muzical" locul 3 secţiunea etno, „Să cânte tinereţea ",locul 1secţiunea Pop internaţional”, spune Sofia Luca. 

Talentul Sofiei a fost observat de părinţi la vârsta de trei ani, atunci când a cântat pentru prima dată la o nuntă. „Mi-aduc aminte că era melodia <<Perfect fara tine>> de la Vama, o melodie nu tocmai pe placul mirilor, dar cu care a  reuşit să cucerească publicul. I-ar plăcut să meargă la Next Star sau alte emisiuni TV dar nu s-a întâmplat. Din păcate, pandemia ne spulberă multe planuri, spune mama fetei. 

Vă recomandăm şi:

Fetiţa de 9 ani care uimeşte prin picturile expuse: „Cred că Zâna Culorilor a pus multă magie în pensula lui Picasso“

Dua Lipa, Harry Styles, Bruce Springsteen şi Miley Cyrus, între nominalizaţii la Brit Awards 2021

Mai multe - Galaţi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite