Femei agresate sexual într-un parc din Galaţi. Reţinut de poliţişti, agresorul a fost lăsat în libertate de Parchet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 42 de ani şi o adolescentă de 16 ani au fost victimele unei agresiuni sexuale într-unul din cele mai aglomerate parcuri din Galaţi. Un individ de 32 de ani a tăbărât pe prima victimă, încercând să-i smulgă hainele, iar apoi a încercat acelaşi lucru şi cu fata de 16 ani.

O scenă aiuritoare s-a consumat sâmbătă, 27 iunie, în jurul orei 15,30, în parcul Viva din Galaţi. La acea oră parcul era plin de părinţi, copii şi adolescenţi. Un individ de 32 de ani a început să se manifeste indecent, iar apoi a tăbărât pe o femeie de 42 de ani, a pipăit-o în zonele intime şi a încercat să îi smulgă hainele.

Victima a reuşit să scape din mâinile agresorului, dar acesta nu s-a potolit. Individul a observat în apropiere o adolescentă de 16 ani şi a agresat-o sexual în aceeaşi manieră. Un poliţist care se afla în timpul liber l-a imobilizat pe agresor, predându-l apoi poliţiştilor de la Secţia 1.

"Poliţistul s-a autosesizat cu privire la faptul că bărbatul în vârstă de 32 de ani, care are un certificat de handicap de nivel mediu, a agresat sexual două femei, cu vârsta de 16 şi, respectiv, 42 de ani. Suspectul a fost predat lucrătorilor de la Secţia 1 Poliţie, unde a fost deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală", ne-a declarat comisarul Iulian Unguru, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Individul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, iar procurorul de caz a dispus plasarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile.

GalaţiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite