Duetul care va rămâne în istoria Vocii României. „Buzele tale, două petale“, varianta rock VIDEO

0
Publicat:

A fost un moment istoric la Vocea României. Gălățeanca Alexandra Sîrghi și Laila Abdel Hafiz au făcut un duet memorabil, cântând celebra manea „Buzele tale, două petale“ în variantă rock.

Melodia aleasă de antrenorii Theo Rose și Horia Brenciu a fost maneaua „Buzele tale, două petale”, însă cântată „într-o manieră cu totul și cu totul rock”. „Duetul care va rămâne în istoria Vocii României”, a spus Horia Brenciu.

„Melodia m-a șocat, sincer. Nici nu îmi imaginam cum ar putea să sune în varianta rock. Sperăm că vor rămâne toți cu gurile căscate”, a spus Alexandra la repetiții.

În momentul în care au urcat pe scenă cele două tinere, pur și simplu s-au dezlănțuit. Juriul a rămas impresionat, iar publicul le-a aplaudat în picioare. 

Duet istoric la Vocea României FOTO: Vocea României
Duet istoric la Vocea României FOTO: Vocea României

„Foarte bine! Neașteptat duetul ăsta! Mă rog, interpretarea asta a piesei a fost neașteptată și mi se pare că v-a ieșit foarte bine. Adică am văzut acolo și actorie și zbucium interior și exterior. Îmi e greu să aleg între ele două”, le-a spus Smiley. 

Irina Rimes a spus că este momentul ei preferat din etapa confruntărilor. 

Sunt curioasă: cine a dat piesa asta în seara asta? Vreau să spun că asta este momentul meu preferat din battle-uri și vă felicit pentru asta”, a comentat Irina Rimes. 

Un bun moment rock poate fi imbatabil. Bravo, extraordinar!”, a spus Tudor Chirilă. 

La final, Horia Brenciu și Theo Rose au ales să meargă mai departe cu Alexandra Sîrghi. Tânăra are 20 de ani, vine din Galați și de doi ani locuiește în București. Aexandra este studentă la Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității București, acolo unde primește bursă de merit.

Despre ea, Theo Rose spune că este „cea mai bună voce care a fost până acum, fiind pretendentă la titlul de Vocea României”.

Și Laila Abdel Hafiz a primit o a doua șansă. Irina Rimes a apăsat butonul, astfel tânăra va continua în echipa acesteia.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite