Drăgălăşenie la pătrat! O ciută şi un viţel, surprinse în timp ce se joacă şi se bălăcesc VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Arhivă
sursa: Arhivă

Imagini inedite în Parcul Naţional Retezat. O ciută şi un viţel au fost surprinse de camerele de monitorizare camerele de monitorizare, amplasate de rangerii Parcului Naţional Retezat. În imagini, animalele se joacă şi se bălăcesc, bucurându-se de frumuseţea naturii.

 „Atenţie, drăgălăşenie la pătrat! Joacă şi bălăceală într-un video surprins cu ajutorul camerelor de monitorizare aplasate de către colegii noştri, Rangeri în Parcul Naţional Retezat. O ciută şi viţelul ei demonstrează încă o dată că natura, prin firea ei sălbatică, este sublimă” au scris reprezentanţii de la Regia Naţională a Pădurilor-Romsilva, pe Facebook.

Parcul Naţional Retezat National Park adăposteşte o faună deosebit de bogată, atât în ceea ce priveşte numărul de specii, cât şi numărul mare de exemplare care alcătuiesc populaţiile acestor specii, transmite Romsilva.

 În arealul parcului au fost inventariate 108 specii de păsări, 55 de specii de mamifere, 8 specii de peşti, 5 specii de reptile şi 7 specii de amfibieni.

 Parcul Naţional Retezat, unul dintre cele 22 de parcuri naţionale şi naturale administrate de Regia Nationala a Padurilor - Romsilva, este situat în sud-vestul ţării, în judeţul Hunedoara.

Propunerea controversată a unui pneumolog pentru tranşarea crizei COVID:„Sănătate cu forţa nu se poate”

Medic psihiatru, despre şcoala online:„Nu a dus niciun beneficiu. Va crea nişte viitori tineri antisociali”

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite