Două case şi câteva anexe, distruse de un puternic incendiu, la Galaţi. Flăcările au pornit de la un scurt-circuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiul s-a produs pe strada Poşta Veche, într-o zonă cu case foarte apropiate unele de altele. Pompierii din Galaţi au intervenit cu cinci autospeciale şi au oprit înaintarea flăcărilor, însă casa de la care a pornit focul şi casa din imediata vecinătate n-au mai putut fi salvate de la distrugere.

Incendiu violent, duminică după-amiaza, pe strada Poşta Veche din Galaţi, într-o zonă în care casele sunt foarte apropiate unele de altele.

Focul a pornit de la anexa unei case şi s-a extins apoi rapid asupra întregului imobil şi apoi la cele două case din stânga şi din dreapta. Oamenii au încercat să stingă focul cu forţe proprii, însă flăcările înalte de câţiva metri i-au obligat să asiste neputincioşi, până la venirea pompierilor, la dramatica scenă.

„Din cercetările noastre a reieşit că o probabilă cauză a incendiului a fost un scurt-circuit la instalaţia electrică a primei case. Prima casă a fost afectată în proporţie de 80 % de incendiu, a doua casă în proporţie de 60%, iar de la a treia nu a ars decât o anexă “, a precizat lt.col Cătălin Sion, ISU Galaţi. 

S-a intervenit la faţa locului cu cinci autospeciale şi un echipaj SMURD. Incendiul a fost stins după circa trei ore. Pagubele materiale depăşesc 300.000 de euro dar, din fericire nu au fost înregistrate victime.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite