Dosar penal pentru un şofer care tracta o remorcă neînmatriculată, dar care avea număr fals de Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a fost prins de poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti în cadrul unui control în trafic făcut pe raza unei ale comune de frontieră.

Totul s-a întâmplat aseară, în jurul orelor 22.45 Un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti a oprit în trafic, pentru control, pe raza localităţii de frontieră Mastăcani, un autoturism marca Volkswagen Passat care tracta o remorcă şi care era condus de un bărbat în vârstă de 63 de ani. Poliţiştii au făcut un control şi la documentele remorcii şi au observat că pe remorca respectivă era aplicată o placuţă cu un număr de înmatriculare specific Marii Britanii.

"Având suspiciuni asupra remorcii, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că aceasta nu figurează ca fiind înmatriculată, plăcuţa cu numărul respectiv aparţinând altui autoturism care figura ca fiind radiat din circulaţie", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura ridicării plăcuţei de înmatriculare ataşată remorcii, iar bărbatului i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite