Directorul societăţii publice de transport local şi preşedintele consiliului de administraţie şi-au dat demisiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două plecări din principalele funcţii de la Transurb vin pe fondul tensiunilor în creştere dintre conducerea societăţii şi municipalitate.

Directorul general al Transurb, Adrian Negraru, şi preşedintele consiliului de administraţie, Gigel Caliga, şi-au anunţat astăzi, 18 mai, demisiile  din funcţii în cadrul unei conferinţe de presă.

Plecările celor doi au fost cumva anunţate de zilele trecute, când atât conducerea societăţii publice de transport local, cât şi Primăria Galaţi s-au acuzat reciproc. Transurb susţine prin reprezentanţii săi că nu mai poate funcţiona pentru că municipalitatea nu plăteşte la timp subvenţiile pentru pensionari, şomeri, angajaţi cu venitul minim pe economie, elevi şi studenţi. În total, 46.000 de gălăţeni, însă Primăria Galaţi a dezminţit informaţia, susţinând că plata banilor nu ar fi depăşit termenul legal.

De luni, 21 mai, Transurb va lansa un nou concurs pentru postul de director general, dar şi pentru cel de director economic, urmând să fie desemnat şi un nou preşedinte al consiliului de administraţie al societăţii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite